Bröllopsdag!

Emma skriver.

10 år! Gudrun tog vårt bröllop med storm den 8:e januari 2005. Men fina minnen av värme, livemusik, god mat och go stämmning har vi med oss!

För att fira våra tio år som gifta fick vi barnvakt (tack mormor!) och åkte iväg nästan två dygn tillsammans. Onsdag – fredag. Min fina man och jag! Först åkte vi till Havstenssund och sov där en natt. Vid 9-tiden på morgonen tog vi bilen till Fjällbacka. Där kom en båt och körde ut oss till Väderöarna. Det där med att gifta sig på en galet stormig dag kommer för alltid att följa oss!

Väl på plats var det bara vi, en kock, en tjej i receptionen och en vaktmästare. Eftersom solen tittade fram tog vi först en promenad på ön! Lite blåsigt men inte så kallt. Så vackert!

Efter en väldigt god lunch lade vi oss på rummet en stund och bara slappade. Jag fick t o m John att läsa en stund! 😉

Utsikt från vårt rum!

Lagom till att solen började gå ner satte vi oss i granitbastun. En bastu med utsikt över havet genom två stora glasfönster. Så härligt! Sedan varvades bastubad med dopp i havet och en stund badande i vedeldad badtunna!

På kvällen blev det tre rätters middag med levande ljus i den hemtrevliga restaurangen. Helt själva!

Efter en natts sömn gick vi upp sent och åt frukost innan båten tog oss tillbaka till Fjällbacka igen! Väl hemma hos finaste barnen hade goa mormor och farmor ordnat med litet firande här hemma. Tårta, ballonger och sushi! Skön avslutning på goa dagars firande! Och denna gången tajmade vi stormen ganska bra. Ett drygt dygn efter att vi åkte hem drog stormen Egon över Väderöarna. Ibland med orkanstyrka. Skönt att vi slapp det i alla fall!

bild 2 (2)

En tanke på “Bröllopsdag!

Leave a reply